Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Закон про акціонерні товариства повністю переписали

Реклама

Парламент 27 липня 2022 р. прийняв проект Закону "Про акціонерні товариства" (№ 2493). Він передбачає викладення у новій редакції Закону України "Про акціонерні товариства". Наразі Закон направлено на підпис Президенту

На офіційному вебпорталі парламенту України повідомили, що Закон спрямований на вдосконалення та подальшу гармонізацію законодавства про акціонерні товариства шляхом: запровадження механізму проведення загальних зборів із застосуванням електронного голосування; приведення ряду його норм у відповідність до законодавства ЄС, надання можливості запровадження в акціонерних товариствах однорівневої структури управління товариством, врегулювання питання відповідальності посадових осіб акціонерного товариства.

Також він вносить зміни до Цивільного, Господарського, Кримінального процесуального кодексів, законів України "Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю", "Про цінні папери та фондовий ринок", "Про депозитарну систему в Україні" та до інших законодавчих актів.

LIGA360:Підприємець - твій помічник в мінливому бізнес-середовищі. Знай про зміни й нововведення воєнного часу, подавай звітність в пару кліків, читай галузеві новини. Придбай рішення прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини