19:32 27.03.2024

НКЦПФР поповнила список ненадійних інвестпроєктів 12 кейсами

1 хв читати
НКЦПФР поповнила список ненадійних інвестпроєктів 12 кейсами

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) додала брокерську платформу CapitalProf, криптовалютні біржі Crypto Lloyds/Crypto Lloyds LTD, IncCrypto, ABNBITFX, RWB Group і ще сім кейсів до списку сумнівних інвестиційних проєктів.

Як уточнила Комісія в повідомленні в середу, зокрема, список поповнився торговельною платформою Advanced Mining, трейдинговими платформами DotBig, ParadTrade і xChief Ltd, RoboForex, Fondexx, а також платформою Avalon Technologies, яка позиціонує себе "одним із проєктів із інвестування в рунеті, які найшвидше зростають", і торгує ІТ-активами, платформою Avalon Technologies, що позиціонує себе "одним із проєктів з інвестування в рунеті, які найшвидше зростають".

Загальна кількість позицій у переліку досягла 268 інвестпроєктів.

Минулого тижня в рамках роботи над захистом прав інвесторів відбувалася онлайн-зустріч НКЦПФР із фахівцями BaFin (Федеральної служби фінансового нагляду Німеччини). У Комісії знову нагадали потенційним інвесторам про значні ризики, пов'язані з інвестуванням: через осіб, діяльність яких на території України жодним чином не регулюється, а також осіб, що вказують недостовірну інформацію щодо ліцензованої та начебто офіційної діяльності в країнах із розвиненими фінансовими ринками.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фонд енергоефективності запускає програму "ГрінДІМ" для ОСББ та ЖБК

Енергетики повернули світло майже всім споживачам Сумщини, знеструмленим після ударів РФ по енергооб'єктах у понеділок - Міненерго

"Укрнафта" й АРМА звернулися до АМКУ по дозвіл на концентрацію для управління активами групи "Татнефть"

"Аврора" стане першим орендарем М10 Lviv Industrial Park

НБУ в понеділок зміцнив курс гривні на 4 коп.

Зниження облікової ставки до 11,5-12% до кінця 2024 р. допускають чотири члени КМП, ще сім очікують 13% - НБУ

В.о. директора ДП "Укрспирт" призначено Станіслава Банчука

Нацбанк України розробив альтернативний сценарій на випадок вищих безпекових ризиків зі зростанням ВВП у 2025 р. на 3,3%

Чистий продаж валюти НБУ цього тижня знизився до $507,8 млн

Доходи загального фонду держбюджету України у квітні-2024 знизилися до 154,6 млрд грн, видатки - до 253,4 млрд грн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА