АРІФРУ пропонує новий інформаційний сервіс

23 травня 2013

Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку розробило новий інформаційний сервіс SMIDA review. Це щоденна структурована вибірка інформації, яка підлягає розкриттю згідно чинного законодавства. Учасники ринку цінних паперів (підприємства-емітенти, торговці цінними паперами, біржі, компанії з управління активами) щодня публікують різні види і типи інформації про свою діяльність, зокрема, інформацію про угоди, зміну керівництва, рішеннях про ліквідацію, фінансову звітність. В такому інформаційному масиві дуже складно віднайти необхідну інформацію. SMIDA review допоможе віднайти найактуальнішу інформацію.

«На сайті smida.gov.ua, вперше в Україні, ми об'єднали різноманітні бази даних, завдяки яким користувач відразу може відстежувати всі види інформації про фондовий ринок України, наприклад: реєстри емітентів, випусків облігацій, правопорушень на ринку цінних паперів, реєстри власників більш ніж 10 % акцій та інші. SMIDA review економить час на пошуку інформації необхідної для бізнесу» - коментує запуск сервісу директор Агентства Юрій Бойко. У відповідності з опціями, які вибрав клієнт, ми формуємо добірку оновлень, опублікованих протягом дня в офіційних базах даних, і надсилаємо на електронну адресу замовника. Обсяг інформаційної вибірки кожен формує самостійно, в залежності від персональних потреб.

Оформити передплату можна в режимі on-line протягом 5 хвилин.

Детальніша інформація та умови на сайті Агентства: http://www.smida.gov.ua.


Для довідки:
Державна установа «Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України»
працює з 1998 року. Основна мета діяльності - забезпечення і всебічний розвиток системи розкриття інформації на фондовому ринку України. Агентство є уповноваженою особою з розкриття інформації в загальнодоступній інформаційній базі даних Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

Основні цифри
Всього компаній-членів283на 26.04.24
Кількість КУА278на 26.04.24
Кількість адміністраторів НПФ16на 26.04.24
Кількість ІСІ1780на 26.04.24
Кількість НПФ*52на 26.04.24
Кількість СК*1на 29.02.24
Активи в управлінні КУА, млн грн615 069на 29.02.24
Активи НПФ в адмініструванні, млн грн2 875на 29.02.24